Baleset

Tűz volt egy fővárosi buszon

Lángok csaptak fel egy autóbusz bal oldala felől a II. kerületben, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Kútvölgyi lejtő találkozásánál.

2018.09.11 21:18MTI

Tűz keletkezett a 22A jelzésű buszon kedd reggel a fővárosban. Nem sérült meg senki.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy lángok csaptak fel egy autóbusz bal oldala felől a II. kerületben, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Kútvölgyi lejtő találkozásánál. A jármű vezetője a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a tüzet, amely nem terjedt át az utastérre.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, hogy nem sérült meg senki, és a forgalmat sem kellett átszervezni a történtek miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.