Baleset

Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi kollégiumot

A felső emeletekre visszatérhetnek a lakók.

2018.09.11 06:37MTI

Tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában hétfőn, kora este - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. A lángokat megfékezték, megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.

A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg - közölte a szóvivő.

Az OKF később közölte: az intézmény vezetői időközben egy társalgót nyitottak ki a hallgatók számára, akik már az éjjel visszatérhettek a felső emeletekre, ezeken a szinteken visszakapcsolták az áramot. A tűzzel érintett földszinten lakók elhelyezéséről a kollégium gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.