Baleset

Megrázó részletek: szerelme mellett halt meg a fiatal nő, akit eltalált egy pótkerék

Egy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves nő életét Bábolna közelében az M1-es autópályán hétfőn.

2018.08.28 07:54ma.hu
police.hu

Egy Győr felé közlekedő autószállító trélerről lezuhant egy pótkerék, ami eltalálta egy autó szélvédőjét az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolna közelében. Az alkatrész eltalálta a járműben utazó 19 éves nőt. A sérültért mentőhelikoptert indítottak, azonban a helyszínen elhunyt.

A Blikk információi szerint a fiatal nő a párját kísérte el a fuvarra Ausztriába. Nemrég érkeztek haza közös nyaralásukból és szerettek volna minden percet együtt tölteni. Az autót vezető fiatalember sokkos állapotba került a baleset után, hiszen a szeme láttára halt meg a szerelme.

A rendőrség fotóin az látszik, hogy egy pótkerék törte át az anyósülés előtti szélvédő üvegét, ami a lány testének csapódott.

A Blikk által megkérdezett közlekedésbiztonsági szakértő szerint az ember reakcióideje hét tized és egy másodperc között van, ha a kerék hirtelen, ez alatt az idő alatt csapódott be, a sofőr nem tudta elkerülni az ütközést. Pausz Ferenc szerint, ha egy másodpercen túl történik az eset, még akkor is a lélekjelenléttől függ, hogyan tudják kezelni a helyzetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.