Rendőrség

Öngyilkosságra készült egy férfi a Szabadság hídnál

A készenléti rendőrök határozott beavatkozásának köszönhetően nem ugrott le a felső rakpartról a férfi.

2018.08.21 08:17ma.hu

A Készenléti Rendőrség gépkocsizó járőrei 2018. augusztus 20-án 16 óra 50 perckor a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton egy férfire figyeltek fel, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé.

A rendőrök azonnal megálltak és megszólították a férfit, aki elmondta, hogy szerelmi bánata miatt le akar ugrani - írja a police.hu.

A rendőröknek sikerült szóval tartani a – feltehetően ittas - fiatalembert és végül rávették, hogy másszon vissza a kerítésen keresztül a felső rakpartra.

Mindezek után a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték a férfit.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.