A mentőben halt meg

A fürdőkádban találtak rá eszméletlenül egy 18 éves lányra Pásztón

A fürdőkádban találtak rá eszméletlenül egy 18 éves lányra Pásztón, újraélesztették, de a mentőben meghalt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nógrád Megyei RFK sajtószolgálatától.

2008.12.15 11:59MTI

A pásztói Margit Kórház ügyeletes orvosa tett bejelentést pénteken este a Pásztói Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy a mentők a kórházba szállítottak egy 18 éves helyi lakos lányt, akit hozzátartozója a fürdőkádban eszméletlen állapotban talált.

A lány a sikeres újraélesztést követően a mentőben életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a lány halálát fulladás okozta, de nem zárható ki szénmonoxid mérgezés elszenvedése sem. A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a közigazgatási eljárás szabályai szerint, szakértők bevonásával vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit és a halál okát.

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy a saját biztonságuk érdekében az időszakos ellenőrzést szakemberekkel a gázkazánjaikon végeztessék el az ilyen és hasonló tragédiák elkerülése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.