Baleset

A mentők 13 sérültet vittek kórházba a 2-es úton történt baleset miatt

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes.

2018.08.12 08:00MTI
MTI Fotó: Komka Péter

Nyolc súlyos, valamint öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba a mentők a 2-es főúton szombaton délután történt baleset után - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton este az MTI megkeresésére.

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a sérültek mindegyike felnőtt, gyermek nincs köztük.

A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre.

A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek - közölte Győrfi Pál.

Szombaton délután a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n arról tájékoztatott, hogy a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult.

Jó sokára, de végül befejeződött a helyszínelés és újra zavartalan lett a forgalom a 2-es úton, ahol a baleset miatt mindaddig teljes útzár volt érvényben - tette közzé nem sokkal éjfél előtt a hírt honlapján, a police.hu oldalon a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.