Nyaralni induló családot tarolt le a sofőr

Kilencen sérültek meg a brutális szőcei balesetben - videó

Súlyos baleset történt szombat hajnalban Szőcénél, kilenc ember megsérült.

2018.07.28 14:14ma.hu

Egy nyaralásból hazatérő, Körmend felé tartó sofőr áttért a szemközti sávba, és letartolt egy nyaralni induló szlovák családot Szőce-Rimány közelében, a 86-os úton. A család két autóval volt, a balesetben összesen kilencen sérültek meg - írja a nyugat.hu-ra hivatkozva a Blikk.

A család egyik autója az üzközéstől az oldalára borult, a benne utazó hat ember könnyebb sérülést szenvedett, a balesetet okozó járműben pedig hárman súlyosan megsérültek. A mentők azonnal a a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították a sérülteket. A baleset körülményei eddig még tisztázatlanok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.