Baleset

Halálos baleset: két zsák pénz került elő az összeroncsolódott sportautóból

Hatalmas sebességgel száguldott és felborult az autójával egy fiatalember vasárnap este Dâmbovița megyében. A sofőr meghalt, a gépkocsi roncsai közül két zsák pénz került elő.

2018.07.20 19:10ma.hu

A Valea Voievozilor nevű településről származó, 30 éves fiatalembernek korábban már gyorshajtásért bevonták a jogosítványát. A baleset előzően is nagy sebességgel száguldhatott, mert a Porsche nagy távolságra állt meg az országúttól - írta a maszol.ru.

A helyi portálok beszámolói szerint a mentősök nem tudták megmenteni a sofőr életét. A helyszínelő rendőrök meglepetésükre két zsák pénzre bukkantak az összeroncsolódott autóban: 20-as és 50-es címletű font sterling bankjegyekre. A baleset körülményeit és a pénz eredetét még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.