Gyilkosság

Egy nappal korábban is ölni akart az inárcsi családsegítő gyilkosa

Beismerő vallomást tett a 62 éves férfi.

2018.07.13 09:21ma.hu

Mint ismeretes, szerdán a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök elfogták azt a 62 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Blikk információja szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, miközben azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. Végül a férfi teljesen kikelt magából, késsel rontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

V.-T. Andrea gyilkosa beismerő vallomást tett. A férfi egy volt rendőr, aki a Ripost szerint alkalmatlannak bizonyult a hivatáshoz, anyagi gondokkal is küszködött, és a házára elárverezés várt, a gyerekeit is elvehették volna tőle. A lap rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy a férfi készült a gyilkosságra, és már kedden is bement a késsel a hivatalba, de a nő aznap nem dolgozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.