Rendőrség

Nézze meg, hogy fogták el az idős néni kirablóit

A debreceni rendőrök elfogták azt a testvérpárt, akik a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy 80 éves nőt.

2018.06.27 10:57ma.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre június 19-én késő este arról, hogy idős feleségét két férfi kirabolta Debrecenben, az Andaházi utcában. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk segítségével a nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Gy-t és 19 éves testvérét, K. N-t. A debreceni nyomozók a kokadi testvérpárt a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2018. június 26-án otthonukban elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a két fiatal férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves K. Gy. és testvére földre rántotta a 80 éves sértettet, majd kitépték a kezéből a táskáit és elmenekültek a helyszínről.

Az idős nő az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol több olyan tárgyat is lefoglaltak, amelyek a sértett táskáiban voltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a testvérekkel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.