Tragédia

Baleset Csömör külterületén - autós üldözés miatt sérült két ember súlyosan

Egy jármű eddig tisztázatlan körülmények között felborult.

2018.06.25 03:42ma.hu

Felborult egy gépkocsi az M0-son a 63-as kilométerszelvényénél, Csömör térségében, a Szeged felé vezető irányban vasárnap. A Blikk információi szerint az autóst a XVI. kerületben rendőrök igazoltatták, aki még nem tisztázott oknál fogva elmenekült a helyszínről. A rendőrök üldözőbe vették, a száguldozó autó az M0-ásig menekült a rendőrök elől, majd felborult. A rendőrség tájékoztatása szerint két súlyos sérültje van a balesetnek. A helyszínelés idejére lezárták az M0-ást, de mostanra már helyreállt a forgalom.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tűzoltók és rendőrök dolgoztak a tetejére borult, összeroncsolódott személyautó mellett az M0-ás autóút 63-as kilométerszelvényében, az M3-as autópálya irányából az M5-ös felé vezető oldalon, Csömör közelében 2018. június 24-én, miután a jármű eddig tisztázatlan körülmények között felborult. Az elsődleges információk szerint a balesetben ketten súlyosan megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.