Drogbiznisz

Iszonyat mennyiségű kábítószert foglalt le a rendőrség és a TEK - videóval

Feketepiaci értéküket 80 millió forintra becsülik.

2018.06.05 09:33ma.hu

A rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége hat férfit fogott el Hajdú-Biharban és Budapesten, akik országosan terítették a kábítószert - írja a police.hu.

A rendőrök a gyanúsítottak szigetszentmiklósi, budapesti és debreceni tartózkodási helyein házkutatásokat tartottak. Összesen 6,4 kilogramm marihuánát, 4,5 kilogramm amfetamint, 600 gramm kokaint, 8000 darab extasytablettát és más kábítószergyanús anyagot találtak.

Ezek feketepiaci értékét 80 millió forintra becsülik. Lefoglaltak még a terjesztéshez szükséges eszközöket és közel 20 millió forint készpénzt, valamint 1 millió forint értékű valutát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.