Baleset

Hatalmas a dugó: baleset az M7-esen - képek

Egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött Baracska térségében, a főváros felé vezető oldalon, ezért forgalomkorlátozásra és jelentős torlódásra kell számítani.

2018.05.31 17:34ma.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. május 31-én 17 óra körüli időben az M7-es autópálya 35-ös kilométerszelvényében, Baracska térségében, a főváros felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépjármű szalagkorlátnak ütközött.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozásra és jelentős torlódás kialakulására kell számítani.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Képek: ma.hu




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.