Gyilkosság

Megöltek egy kislányt Veszprém megyében - szörnyű részletek derültek ki

Nyolcéves kislány holttestét találták meg szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz.

2018.05.19 14:17ma.hu

A kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban találták meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - közölte honlapján a rendőrség.

A kislány holttestét hajnalban a vilonyai zsilipnél találták meg az ott dolgozók, nem volt rajta ruha, ezt mondta egy helyi férfi. A férfi azt hallotta, hogy egy fiatalemberrel ment el péntek este a gyermek.

A rendőrök még gőzerővel dolgoznak a helyszínen, ahol a kislány ruháit megtalálták. Távolabb a cipőjét, véres nyomokat és véres köveket találtak - írja a Veol.hu.

A BorsOnline munkatársának a faluban azt mondták a helybeliek: a rendőrök egy 15 éves hajmáskéri fiút, egy bizonyos Ferencet gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával. Az ő fantomképével járják az utcákat.

A kislány óvónője szerint Adrienn kedves természetű gyermek volt, akit a faluban mindenki szeretett.

Kaptur József, Sóly polgármestere megdöbbenését fejezte ki, a történtek megrázták az egyébként békés, nyugodt falu lakóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.