Beszakadt az aszfalt

Életveszélyessé vált egy ház a Pest megyei Gombán

Életveszélyessé vált egy lakóház a Pest megyei Gombán, miután az épület előtt húzódó úton beszakadt az aszfalt, amely megrongálta az ivóvízvezetéket, s a víz szivárogni kezdett - közölte Kis-Guczi Péter.

2008.12.10 12:18MTI

Elmondta, hogy a ház utcára néző része megrogyott, a fala megrepedezett és életveszélyessé vált. A sérült kéményt a tűzoltóknak le kellet dönteniük. A szakemberek hozzáláttak a megrongálódott vízvezeték kicseréléséhez, ugyanakkor további problémát okozhat, hogy a gázvezeték is van az érintett helyen. A szennyvízvezetékben nem esett kár.

A házban a gyermekével egy fiatal házaspár lakott, őket a polgármester a közösségi házban helyezte el. Kis-Guczi Péter megjegyezte: a helyiek beszámolója szerint a megrongálódott útszakasz alatt pincék húzódnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.