Nyoma veszett

Már az Interpol is keresi a Budapesten eltűnt olasz fiút

Már az Interpol is körözést adott ki az olasz fiú ellen, akinek Budapesten rejtélyes körülmények közt veszett nyoma.

2018.05.02 04:21ma.hu

A Blikk az Il Gazzettino olasz napilap alapján arról ír, a 27 éves Michael Craighero Németországban dolgozott, április végén, egy szerdai napon viszont üzenetet küldött édesanyjának, amelyben az állt, hogy felmondott a cégnél, mert problémái adódtak munkahelyén.

Az üzenetben arról írt, délután 4 óra körül már meg is érkezik Olaszországba, a fiút viszont azóta sem ért haza.

Édesanyja Facebookon kétségbeesett üzenetet írt, ahol azt írta, fél, hogy fiát túl későn fogják megtalálni. Egykori lakótársa szerint a fiú busszal Budapest felé indult, hogy onnan menjen tovább Udinébe. Sajtóértesülések szerint az egyik budapesti buszpályaudvaron megtalálták a fiú egyik csomagját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.