Baleset

Tűz ütött ki egy szarvasi tollfeldolgozóban

A tűzoltók az épület udvaráról kivontattak egy teherautót, és nyolc vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését, de reggel még tartott az oltás.

2018.04.01 07:06MTI

FRISS

Eloltották azt a tüzet, amely vasárnap hajnalban ütött ki egy szarvasi tollfeldolgozóban - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.

Szűcs Csaba elmondta, a tűzoltók kilenc vízsugárral eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik. A tűz keletkezésének okait még vizsgálják.

Hozzátette, egy tollfeldolgozó üzem mintegy hatszáz négyzetméter alapterületű tárolója gyulladt ki, a tűzben senki sem sérült meg. A kár jelentős, de a pontos összege még nem ismert.

Tűz ütött ki kora hajnalban egy tollfeldolgozóban Szarvason, az Ady Endre utcában - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

Az üzem hatszáz négyzetméter alapterületű tárolója gyulladt ki. A szarvasi, a kunszentmártoni, a szentesi, az orosházi és a békéscsabai hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre - írták.

A tűzoltók az épület udvaráról kivontattak egy teherautót, és nyolc vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését, de reggel még tartott az oltás. A környező utcákat lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.