Gyilkosság

Előzetesben a férfi, aki agyonverhetett egy takarítónőt Szigetszentmiklóson

A bíróság elrendelte a szigetszentmiklósi emberölés gyanúsítottjának az előzetes letartóztatását vasárnap.

2018.03.04 13:33MTI
police.hu

A Budapest Környéki Törvényszék közleménye szerint a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit emberölés bűntettével gyanúsít a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A járásbíróság a gyanúsított előzetes letartóztatásának végrehajtási helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki.

A 31 éves gyanúsított március 1-jén a szigetszentmiklósi wellnesshotelben szóváltásba keveredett a hotel alkalmazottaival, majd az egyik ott dolgozó takarítónőt többször bántalmazta, ennek következtében a sértett életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint a bűncselekmény körülményei, illetve a gyanúsított vallomása alapján szükséges az elmegyógyintézeti megfigyelése, ezért elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A gyanúsított és védője fellebbezett a bíróság végzése ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.