Tovább keresik a világháborús lőszereket

Eddig 300-350 kg összsúlyú különféle típusú lőszert szállítottak el a Bosnyák térről

Vasárnap is folytatják a keresést második világháborús robbanószerek után Budapesten a Bosnyák téren, ezért a környéket ismét lezárták.

2008.12.07 10:22MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap 8.30 órától 200 méteres körzetben ismét körbezárták a Bosnyák tér mögötti üres területet, ahol még szombaton második világháborús lőszereket találtak régészeti feltárás során. A tűzszerészek a területről 300-350 kilogramm összsúlyú különféle típusú lőszert szállítottak el. Az elszállítás idejére 4-5 lakóházat is ki kellett üríteni. A tűzszerészek szerint szükséges még a helyszín további átvizsgálása a földben maradt további robbanószerkezetek után, ezért vasárnap is folytatják a kutatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.