Baleset

Így égett a busz Nádasdon - képek

A sofőr a tűzoltó készülékkel megkezdte a jármű oltását, azonban már nem tudta megfékezni a tűz terjedését, így a teljes karosszéria lángba borult.

2018.02.11 00:58ma.hu
hirdetés

Kigyulladt egy utasok nélküli autóbusz Nádasdon, az Ady úton. A sofőr a tűzoltó készülékkel megkezdte a jármű oltását, azonban már nem tudta megfékezni a tűz terjedését, így a teljes karosszéria lángba borult. A lángokat a körmendi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fojtották el. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat a tűzeset körülményeinek tisztázására tűzvizsgálati eljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.