Erőszak

Pénzt követelt a pénzváltóban - de nem adott semmit érte

Három órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fizikai erőszak alkalmazása nélkül, de fenyegető fellépéssel követelt pénzt péntek este egy veszprémi pénzváltóban.

2018.02.10 17:41ma.hu

A rendőrségre pénteken késő este, fél nyolc körül érkezett bejelentés egy veszprémi pénzváltóból arról, hogy az üzlet percekkel korábban bűncselekmény helyszíne volt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy középkorú férfi lépett be a pénzváltóba és az ott dolgozót a készpénz átadására szólította fel. Amikor az alkalmazott a követelésnek nem tett eleget, a férfi más közvetlen fenyegetést nem alkalmazott, felhagyott a szándékával, kiment az üzlethelyiségből és távozott. A történtekről szóló bejelentést követően a rendőrök ettől függetlenül nagy erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását, és három órán belül Veszprém belvárosában el is fogták a feltételezett tettest. A 49 éves, várpalotai lakhelyű férfit zsarolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.