Erőszak

Pedofília miatt feljelentettek egy fideszes képviselőt

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kijelölése alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság folytat nyomozást szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

2018.01.25 18:58ma.hu

Kiskorúval folytatott intim kapcsolat miatt feljelentették K. A. Cs. nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselőt, kollégiumi nevelőtanárt, írja a hvg.hu a birtokába jutott feljelentés alapján.

A rendőrség a lapnak azt írta, a hivatkozott ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kijelölése alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság folytat nyomozást szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Válaszadásunkig gyanúsított kihallgatás nem történt az ügyben.

A lap elérte K. A. Cs.-t, aki annyit mondott, semmilyen hivatalos megkeresést nem kapott az ügyben, és azt sem tudja, mivel vádolják.

A Jobbik frakcióvezetője, Vollner János posztolta a hírt a Facebookon.


A nagykőrösi Fidesz közleménye

Sajtóközlemény – reagálás Kiss Attila Csaba ügyében

A szóban forgó ügyet a Gyermekjóléti Szolgálat már megvizsgálta, és semmilyen pedofíliát igazoló tényt nem talált. A képviselőt vélhetően volt SZDSZ-es, jelenleg a Jobbikot támogató politikai ellenfelei jelentették fel, vagyis nincs másról szó, mint egy újabb alantas, politikai indíttatású karaktergyilkossági kísérletről. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.