Eltűnt

A fél ország ezt a kisfiút keresi!

Nem véletlenül!

2018.01.13 16:08ma.hu
hirdetés
Fotó: Police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Szűcs Zoltán Martin eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiú január 12-én délután szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szűcs Zoltán Martin körülbelül 140 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor zöldesbarna cipzáros kabátot, világoskék farmert és feketéspiros sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.