Balesetveszély

Felháborító, mit műveltek a fiatal lányok az autópályán

A 16 és 14 éves emődi lányok magyarázkodhattak a rendőrségen, most pedig az ügyészségen is el kell számolniuk.

2018.01.04 17:33ma.hu

Végzetes tragédiát is okozhatott volna az a két fiatal lány, akik még június 30-án, az M30-as autópálya emődi felüljárójáról követ dobáltak az arra haladó autókra.

Egy Budapestről Miskolcra, a külső sávban, 80 kilométeres sebességgel haladó tehergépkocsi szélvédőjét be is törte egy leejtett kő.

A rendőrök hamar elfogták a két lányt. A 16 és 14 éves emődi lányok elmondták, csak szórakozásból dobáltak köveket az útra.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. (Címlapképünk illusztráció)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.