Baleset

Tízemeletes társasházban volt tűz Budapesten

Tízemeletes társasház földszintjén volt tűz az éjjel Budapest XVII. kerületében, személyi sérülésről nem érkezett jelentés és a házat sem kellett kiüríteni.

2017.12.12 06:38ma.hu
hirdetés

Tűzriasztás miatt hívtak tűzoltókat keddre virradó éjszaka a főváros XVII. kerületébe, a Kis utca egyik tízemeletes társasházához. A helyszínre több környező kerületből vonultak ki a tűzoltók, akik megállapították, hogy a panelház földszintjén a hulladéktároló égett. A beavatkozást végző hivatásos tűzoltók úgy ítélték meg, hogy kiürítésre nincs szükség, így csak elzárkóztatást rendeltek el a lakóknak, mialatt a tüzet egy vízsugárral eloltották. A füsttel telítődött lépcsőházat átszellőztették, a lakásokat átvizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.