Tragédia

Hoppá! A poligráf szerint a lezuhant kislány édesanyja tudhatta, hogy egyedül marad a gyerek

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel is meggyanúsíthatja a rendőrség annak a kistarcsai kislánynak az édesanyját, aki az év tavaszán lezuhant a negyedik emeleti lakásból.

2017.11.29 11:13ma.hu

Panni májusban egyedül maradt a lakásban, mert a rá vigyázó keresztszülőnek el kellett mennie dolgozni, de a szülők akkor még nem értek haza a munkából.

Ez alatt a rövid időszak alatt a kislány felmászott az ablakhoz, majd megtörtént a tragédia.

A rendőrség eddig csak a keresztszülőt gyanúsította bűncselekménnyel, míg a szülők állították, ők nem tudtak arról, hogy a kislány egy időre felügyelet nélkül fog maradni.

A Blikknek a szülők ügyvédje erősítette meg, hogy a pár egyik tagja megbukott a hazugságvizsgálón, hogy nem mond igazat. A lap szerint ez a szülő az édesanya. Lichy József ügyvéd azonban azt mondta, hogy a magyar jogrend szerint a hazugságvizsgálat eredménye nem perdöntő bizonyíték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.