Baleset

Frontális ütközés, tragédia Mezőfalva közelében

Két ember meghalt, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült hétfő reggel Mezőfalva és Sárbogárd között egy személygépkocsi és egy kisteherautó frontális balesetében.

2017.11.27 08:42MTI

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az autó mindhárom utasa beszorult, a sárbogárdi tűzoltók szabadították ki a roncsból őket. Korábban azt közölte, hogy egy ember elhunyt, később azonban egy másik sérült is életét vesztette a helyszínen.

A rendőrség közleménye szerint Mezőfalva külterületén teljes szélességében lezárták a 6219-es utat, a forgalmat - a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején - Kislók felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.