Baleset

Súlyos baleset egy csepeli iskolában - két sérült

A csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban az egyik ablak rázuhant két diákra - tokkal együtt.

2017.11.15 11:27ma.hu

Baleset történt egy csepeli gimnáziumban - közölte a Momentum. A párt elnökségi tagja, Dukán András Ferenc a következő közleményt juttatta el az atv.hu szerkesztőségének:

"Felháborodott szülők értesítettek arról, hogy a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban (ahol nekem is volt szerencsém tanítani) a mai napon komoly baleset történt: az egyik ablak tokkal együtt rázuhant két diákra, mindenestül beborítva őket üvegszilánkkal.

A diákok elmondása szerint a folyosón vérfoltokat hagytak hátra, amikor a kötözőhelyre kísérték őket" - írta.

Hozzátetette: az iskolában évtizedek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje, több ablakot kényszerből beszegeltek már, nehogy nyitás közben kiessenek a helyükről, úgy, ahogy az most is történt. "Csepeli képviselőjelöltként, a Momentum oktatáspolitikusaként nem mehetek el amellett, hogy Németh Szilárd, mintegy másfél évvel ezelőtt, nyilvános sajtótájékoztatón tett ígéretet az iskola felújítására. Ideje, hogy szembenézzen a magyar oktatás tragikus állapotával" - folytatta a politikus, majd a közlemény végén mielőbbi jobbulást kíván a sérülteknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.