Tragédia

Villanypóznán vetett véget az életének Zoltán

A férfi többször is emlegette, hogy véget vet az életének, de senki sem vette őt komolyan.

2017.11.11 12:37ma.hu
Forrás: 112press.hu

A rendőrök és a tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek, a környéket lezárták, a szolgáltató munkatársai azonnal áramtalanították a szakaszt - de már késő volt.

A mentők megállapították, a férfival az áramütés azonnal végzett, a ruházata teljesen összeégett, a holt­­teste fennakadt az oszlopon. Miután a helyszínelők végeztek a szükséges vizsgálatokkal, a tűzoltók egy kötél segítségével óvatosan leengedték a földre - írta az esetről a Bors.

A lap információi szerint a har­minc­as éveiben járó férfit ismerték a környéken, rendszeresen megfordult a helyi szórakozóhelyen, amelynek a vendégeit letaglózták a történtek. Az egyik környékbeli elmondta: Zoltán többször is emlegette, hogy véget vet az életének, de senki sem figyelt rá, vagy vette komolyan. Egy raktárban dolgozott, a családjával nem igazán tartotta a kapcsolatot, magányosan élt.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet.Villanypóznán vetett véget az életének Zoltán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.