Állatkínzás

Két éven keresztül légpuskával kínozták gazdái a szerencsétlen kutyát

Egy magyar kutya története járja be a brit sajtót: Bellát, a kínai harci ebet éveken át légpuskával kínozták kegyetlen gazdái, a négylábút végül skót állatmentők vették magukhoz.

2017.11.04 18:10ma.hu
hirdetés

A shar pei fajtamentéssel foglalkozó skót szervezet egy internetre fel­töltött felvételre lett figyelmes. A fotón az látható, amint gyerekek légpuskával lőnek a rémült kutyára. Kiderült: nem egyszeri esetről volt szó, Bellát két éven keresztül használták céltáblának. Az állatvédők borzasztó állapotban találtak az ebre, végül a skót fajtamentők közbenjárásával kiszabadították a kínzóitól. Bella novemberben kezdhet új életet Skóciában.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.