Baleset

Tömegbaleset a sűrű ködben az M43-as autópályán - képek!

Eddig ismeretlen körülmények között egy magyar kamionba rohant hat jármű, köztük két kisbusz és egy kisteherautó.

2017.11.04 15:08MTI

Nyolc jármű, köztük két kisbusz összeütközött az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében szombat délelőtt, a balesetben többen megsérültek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MTI Fotó: Donka Ferenc

Juhász Árpád közölte, a baleset 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelénél a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely közelében.

A sűrű ködben eddig ismeretlen körülmények között egy magyar kamionba rohant hat jármű, köztük két kisbusz és egy kisteherautó. A balesetben érintett volt egy másik kamion is.

A szóvivő elmondta, a balesetben heten könnyebben megsérültek, négy további embert pedig a mentők kórházba szállítottak.

A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál a nagylaki közúti határátkelőhely felé terelik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.