Erőszak

Fiatal nő bántalmazta az ellenőrt egy Budapestre tartó vonaton

Arcon ütötte, majd miután leszálltak a vonatról a peronon combon rúgta és szidalmazta.

2017.10.21 17:06ma.hu

A váci rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy csörögi nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, 2017. május 5-én 13 óra 45 perckor úgy szállt fel egy Vác felől Budapest irányába közlekedő vonatra, hogy nem váltott menetjegyet. Ezt észrevette a vonaton szolgálatot teljesítő jegyvizsgáló, aki B. Boglárkát felszólította arra, hogy a következő állomáson szálljon le. A 20 éves nő ezt követően szóváltásba keveredett a sértettel, akit arcon ütött, majd miután leszálltak a vonatról a peronon combon rúgta és szidalmazta. Az esetről a jegyvizsgáló bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Boglárka csörögi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 20 éves nővel szemben a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.