Ki látta?

Megszökött egy nő a házi őrizetből

A lakosság segítségét kérve keresik a rendőrök azt az asszonyt, aki engedély nélkül távozott a VI. kerületi házi őrizetéből.

2017.10.15 11:27Havariapress

A Budapesti IV-XV. Kerületi Bíróság a közelmúltban rendelte el egy 52 éves asszony, Sütő Gyuláné házi őrizetét, melynek helyszínéül egy VI. kerületi lakást jelölt ki. Az asszony azonban tegnap este hat óra körül engedély nélkül elhagyta a lakást és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
Ezért a nyomozóhatóság elrendelte a nő körözését, egyben a lakosság segítségét is várja a felkutatásához.

Kérik, hogy aki a police.hu oldalon közzétett fotó alapján felismeri a nőt, illetve bármit tud a hollétéről, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.