Tragédia

Két holttestet emeltek ki a Balatonból, egy embert még keresnek

A balatonedericsi horgászok jelezték szerda délután a vízimentők központjának, hogy két társuk nem jött ki csónakjukkal a partra.

2017.10.12 11:00MTI

Tihanynál hosszabb ideje vízben levő holttestet találtak szerdán, Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

Tar Mihály elmondta: balatonedericsi horgászok jelezték szerda délután a vízimentők központjának, hogy két társuk nem jött ki csónakjukkal a partra. Egyiküket a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai a vízen lebegve holtan találták meg. A másik férfi után a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának búvárszolgálata jelenleg is kutat, az üres csónakot már megtalálták.

A szóvivő tájékoztatása szerint ezzel egy időben Tihany-Sajkodnál egy horgász látott holttestet lebegni a vízen, a nádas szélén. Az ismeretlen, fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét a vízimentők kiemelték a Balatonból és a partra vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.