Bűncselekmény

Váltságdíjat követeltek az ellopott kutyáért

Egy nap alatt megtalálták a nyomozók azt a kutyát, amelyet ismeretlenek loptak el érdi tulajdonosától, majd pénzt követeltek tőle az állat visszaszolgáltatásáért.

2017.09.23 09:18Havariapress
hirdetés
A kép illusztráció

Az érdi rendőrökhöz pénteken délelőtt érkezett feljelentés arról, hogy az előző este elloptak egy yorkshire terrier fajtájú kutyát egy érdi családi ház udvaráról.

Az eljárás jelenlegi adatai szerint a chippel és a tulajdonos elérhetőségét tartalmazó nyakörv-bilétával ellátott kutya gazdáját másnap telefonon felhívta egy nő, és felajánlotta neki az állat visszavásárlásának lehetőségét.

Az ügy felderítését megkezdő nyomozók ezután jutottak el egy ercsi ingatlanhoz, ahol meg is találták és lefoglalták a Nina névre hallgató kutyát, majd visszaadták gazdájának.

Az Érdi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.