Baleset

Lakótelekre borult egy kamion Tompán

Egy lakóház udvarára borult egy kamion keddre virradó éjszaka Tompán, személyi sérülés nem történt, de az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás is volt.

2017.09.12 00:30ma.hu

Lakóház udvarába borult egy kamion hétfőn késő éjszaka, nem sokkal éjfél előtt az 53-as főút 80-as kilométerénél, Tompa térségében. A jármű kidöntött egy gázcsonkot is. A helyszínre riasztott kiskunhalasi hivatásos tűzoltók elszorították a gázvezetéket, minimalizálták a szivárgást. A kamion két épületet rongált meg kis mértékben, mindkettő lakható maradt, és személyi sérülés sem történt. A műszaki mentés ideje alatt az 53-as főúton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.