Gyilkosság

Volt barátja ölte meg az utcán a 44 éves zalai nőt

Egy késsel többször megszúrta és megvágta a nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

2017.09.08 13:38ma.hu

Holtan találtak egy 44 éves nőt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. A nőt többször megszúrták, megsvágták, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az elkövető megpróbált elmenekülni, őt a rendőrök rövid hajsza után elfogták. A férfi magát is megsebeítette menekülés közben, ezért orvosi ellátásra szorult.

Mint kiderült, a 39 éves N. Tibor az áldozat volt barátja.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított eljárást nagykanizsai férfi ellen. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.