Bűnügy

Kamaszok ölhették meg az MMA-harcost

A gyilkosságot két fiú hajtotta végre, de egy 16 éves lány tervelte ki az egészet.

2017.09.05 08:45ma.hu

A floridai hatóságok letartóztattak két 18 éves fiút, és egy 16 éves lányt egy profi MMA-harcos meggyilkolása miatt - jelentette a CBS News. Egy bíró szombaton döntött arról, hogy a 16 éves Summer Church, valamint Roberto Ortiz és Jace Swinton óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon. Mindannyiuknak felnőttként kell bíróság elé állniuk előre kitervelt emberölés vádjával.

A 25 éves Aaron Rajmant július 3-án lőtték le a floridai Boca Ratonban található otthonában. A férfi 2014 óta indult MMA versenyeken, és a beszámolók szerint nagy rajongótábora volt a helyiek körében, emellett aktív tagja volt a helyi ortodox zsidó közösségnek is.

A helyi rendőrség közlése szerint Church nem volt a helyszínen az gyilkosság idején, de őt nevezték meg az akció kitervelőjeként. A 16 éves lányt pénteken tartóztatták le, miközben iskolába ment. A helyi ügyész közlése szerint előre kitervelt gyilkosság történt.

Church édesanyja szerint lánya ártatlan. Judi Church kijelentette: a lány és Rajman barátok voltak, és szerinte lányát fegyverrel kényszerítették arra, hogy hívja fel Rajmant. A lány elmondása szerint együttműködik a rendőrséggel a nyomozásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.