Bűnügy

Egy templom melletti aknában találhatták meg a 17 éves Csenge holttestét

Szombaton este fél 8-8 körül még látták a borsodnádasdi lányt, akinek holttestét hétfőn fedezték fel.

2017.09.04 13:55ma.hu

Egy templom melletti aknában találhatták meg  az eltűnt borsodnádasdi lány holttestét - írja a Zoom.hu. A 17 éves lány egyik barátnője a lapnak azt mondta, hogy Csenge szombat délután ment el otthonról, édesanyja csak este 10-ig engedte el, de nem ért haza.

Egy helyi azt állítja, hogy szombaton este fél 8-8 körül Ózdról mentek haza, akkor még látták a lányt az egyik barátnőjével, szalonnát sütöttek az Alsó-tónál.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a tinédzser eltűnését édesanyja jelentette vasárnap délután, ezután rendőrök, polgárőrök és tűzoltók indultak a keresésére. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő délelőtt arról tájékoztatott, hogy a holttestét éjfél előtt megtalálták Borsodnádasdon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.