Tragédia

Hintabaleset: életveszélyes állapotban van az egyik sérült

Koponyasérülést szenvedett.

2017.09.03 13:14MTI

A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt.

A beszámoló szerint a Hunyadi Mátyás téren felállított hidraulikus szerkezet szombaton, működés közben szétesett. Többen megsérültek, volt, aki a hintából kiesett.

A helyszínről négy sérültet - egy fiatal férfit, egy nőt és két tizenévest - a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba vittek. A fiatal férfi koponyasérülést szenvedett. Őt vasárnap mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár Kórházba.

Az egyik gyermek nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de az állapota stabil. A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat.

Győri kórház: kritikus a 18 éves fiú állapota

A várpalotai hintabaleset 18 éves sérültje kritikus, életveszélyes állapotban van, jelenleg intenzív osztályon ápolják - közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója vasárnap az MTI érdeklődésére. Oláh Attila elmondta, hogy a koponya- és agysérülést szenvedett fiút még szombat este megműtötték.

Az M1 közlése szerint a lezárt területen vasárnap délelőtt is tartott a vizsgálat. Megkezdődött a 30 méter magas, nyolc személyes szerkezet elbontása.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este közölte, hogy a baleset miatt foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.