Közlekedés

Balesetek miatt két kilométeres torlódás az M0-áson

Két baleset történt az M0-s autóúton Gyál közelében kedd délután, két kilométeres torlódásra kell számítani mind a két oldalon.

2017.08.22 16:20MTI

A megyei rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: két teherautó ütközött össze az M0-ás autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 33-as kilométernél. Senki nem sérült meg. A forgalom egy sávon halad.

Hozzátették: szintén Gyál közelében ütközött össze egy teherautó és egy személygépkocsi az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 30-as kilométernél. A sérült járművek elfoglalják a felhajtó ágat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.