Bűnügy

Rendőrnek adta ki magát a miskolci rabló

A 32 éves miskolci lakos egy 56 éves férfira támadt rá, egy igazolványt felmutatva rendőrnek adta ki magát, majd a sértett értékeit annak zsebéből a földre dobálta, és erőszakkal elvette a telefonját.

2017.08.03 12:53MTI

A rendőrök fél órán belül elfogták azt a támadót, aki Miskolcon magát rendőrnek kiadva rátámadt egy férfira, és telefonját erőszakkal elvette - közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a 32 éves miskolci lakos egy 56 éves férfira támadt rá, egy igazolványt felmutatva rendőrnek adta ki magát, majd a sértett értékeit annak zsebéből a földre dobálta, és erőszakkal elvette a telefonját.

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a támadás következtében.

A rendőrség rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, és kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a rendőrség hivatásos állományú tagját egyenruhája, illetve fényképes szolgálati igazolványa, valamint öt számot tartalmazó szolgálati jelvénye igazolja – tette hozzá Dobi Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.