Állatkínzás

Talán ez volt Magyarország legkegyetlenebb állatkínzása

Így vélekednek arról az esetről az állatvédők, ami Budapesten a 3. kerületben történt...

2017.08.02 18:04ma.hu

Egy autó alatt találták meg a félig megnyúzott cicát. Az Állatmentő Sereg a Sánta Kutya Állatorvosi Rendelőbe vitte, ahol az orvosok vállalták az állat ellátását és gyógyítását. Rengeteg támogatást kaptak, állatpatikák hívták őket, speciális kötszereket adtak.

"A cica vizsgálatakor kiderült, hogy térdízületét és péráját is megvágták, amit orvosaink a tisztítás után műtétileg helyrehoztak. Mindenki bízott, mindenki küzdött" - írták Facebook-oldalukon.

Az állat éjfélkor már evett is, mindenki nagy örömére, azonban reggelre váratlanul elhunyt. Az Állatmentő Sereg megtette a feljelentést, emellett arra figyelmeztetik az állattartókat: "Könyörgünk, vigyázzatok állataitokra, mert pszichopaták járnak közöttünk!!! A tettesek a legkegyetlenebb állatkínzást választották, ezek emberre is gond nélkül mennek... ezek szörnyetegek!"

Brutális kínzás

A felvételeket nem tesszük közzé, de itt meg lehet nézni, milyen aljasságra képesek egyesek >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.