Állatkínzás

Irdatlan bűzből és mocsokból mentettek ki 50 kutyát és lovakat - képek

Borzalmas állapotokat találtak egy állattelepen, úgy kellett a kutyákat kimenekíteni a gazda karmai közül.

2017.08.02 17:38ma.hu

Majdhogynem a szívük megszakad a Fény az Állatokért Állat- és természetvédő Egyesület munkatársainak, miután 2017.07.30-án egy állatvédő kolléga segítségüket kérte kutyák elhelyezésében, azt követően, hogy kiürítettek egy borzalmas állapotban lévő telepet.

A helyszínre érve a hatósági állatorvos mellett a rendőrség és több állatvédő is várta őket. "Leírhatatlan, amit láttunk" - írták a Facebookon. Számtalan kutyatetemet, több boxert, spánielt, Shih tzut, mopszot és lovakat is találtak az ingatlanon, és rengeteg mocskot, hulladékot és szemetet.

Mikor már azt hitték az állatvédők, hogy minden állatot megmentettek, lett gyanús a tulajdonos lakása, ahonnan újabb több tucat állatot hoztak ki. Minden csupa bolha volt, az állatok is betegek.

Itt lehet hozzájárulni az ápolásukhoz:

Fény az Állatokért Egyesület
OTP BANK
11736082-21196827

IBAN:HU63117360822119682700000000
SWIFT(BIC):OTPVHUHB

PayPal:
fenyazallatokert@gmail.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.