A drog rossz

Egymillió dollár értékű marihuánát találtak a gyárból frissen kigördülő, vadonatúj Fordokban

Nem tudni, hogy kerülhetett a hatalmas mennyiségű kábítószer a gyárból frissen kikerülő autókba.

2017.07.25 13:23ma.hu

A mexikói drogkartellek vadonatúj autók segítségével csempészik a marihuánát - írja a Vice. A portál értesülései szerint egyre több Ford Fusion gurul ki úgy a szalonból úgy, hogy tele van tömve kábítószerrel.

A helyi hatóságok egyelőre azt próbálják kideríteni, hogy hol, mely munkafolyamatnál rejthették el a drogot az új autók vezetékrendszerében. A híradások szerint nem elszigetelt esetről van szó, és nem is kis tételekről: a rendőrök összesen több mint 1 millió dollár értékű füvet találtak az autókba rejtve.

A drogellenes ügynökség egyik vezetője, Silverio Balzano elmondta, hogy összesen 15 marihuánával telitömött autó érkezett vonatszállítmányként Mexikóból az Egyesült Államokba, Ohióba, Pennsylvaniába. Az ügy eljutott a mexikói Fordhoz is, akik az üggyel kapcsolatban gyorsan tisztázták: a kábítószer az ő gyárukban nem kerülhetett az autók belsejébe.

A hatóságok egyelőre tanácstalanok, hiszen senki nem tudja, mikor kerülhetett a hatalmas mennyiségű drog a gyárból épphogy kiguruló autókba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.