Erőszak

Nem volt bomba a Westendben

Több beszámoló szerint a Nyugati környékét valósággal megszállták a rendőrök, a levegőben rendőrségi helikopter körözött.

2017.07.25 00:30ma.hu

12.15-kor kapott a BRFK egy bejelentést, hogy bomba van egy hatodik kerületi bevásárlóközpontban – tudta meg a Híradó.hu a BRFK sajtóügyeletétől. A hatóságok ezt követően kiürítették az épületet, mint korábban megtudtuk, a Westendről volt szó. A rendőrség későbbi megkeresésünkre azt közölte, hogy a készenléti rendőrség egységei 14:44-kor befejezték a munkát, nem találtak robbanószert az épületben. Több beszámoló szerint a Nyugati környékét valósággal megszállták a rendőrök, a levegőben rendőrségi helikopter körözött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.