Baleset

Raktárban volt tűz Óbudán

Háromezer négyzetméteres alapterületű raktárban volt tűz az esti órákban Óbudán, a tűzoltók egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat.

2017.07.02 09:52ma.hu

Tűz ütött ki mintegy húsz négyzetméternyi területen szombat este egy nyomdagépek bontására használt, körülbelül háromezer négyzetméter alapterületű raktárépületben Budapest III. kerületében, a Csillaghegyi út és a Bojtár utca által határolt területen. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.