Tűzszerészek

Elvitték a XV. kerületben talált világháborús gránátot

A 116 kilogrammos szovjet betonromboló gránátot a honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják.

2017.06.29 18:20MTI

Befejeződtek a tűzszerészi munkák, elszállítják a XV. kerületben talált második világháborús gránátot, feloldották a terület lezárását is - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje csütörtökön az MTI-t.

Tóbiás Tünde elmondta: a Győzelem utcában, egy építkezésen talált 203 milliméter átmérőjű, 116 kilogrammos szovjet betonromboló gránátot a honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják.

Az azonosítás idejére lezárták a környék egy részét, ez mintegy száz családi házat és száztíz embert érintett - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.