Bosszú

Kövekkel dobálta a kalauzt a bliccelő utas

A rendőrség a férfival szemben - szabadlábon hagyása mellett - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

2017.06.29 13:34Havariapress

Egy férfi szerdán kora reggel a Püspökladány felől Záhony irányába tartó vonaton utazott, amikor Debrecenben, a csapókerti vasútállomásnál a jegyvizsgáló el akart kérni tőle a menetjegyét. Az illető azonban bliccelt, emiatt vitatkozni kezdett a sértettel, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról.

A férfi leszállt ugyan a járműről, de folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot.

A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozóknak a 25 éves R. József beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a férfival szemben - szabadlábon hagyása mellett - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.