Baleset

Teherautóval ütközött egy személyvonat a Dél-Alföldön

Ketten sérültek meg azon a személyvonaton, amely összeütközött egy teherautóval Szatymaz határában.

2017.06.20 20:31ma.hu

Személyi sérüléses baleset történt a Csongrád megyei Szatymaz külterületén, az 5425-ös úton található vasúti átjáróban, ahol egy személyvonat és egy teherautó ütközött. A baleset kedden délután, négy óra körül történt, amikor egy teherautó sofőrje az 5-ös számú főútról Szatymaz irányába tartva, a vasúti átjáró fénysorompójának tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott. Épp akkor érkezett oda egy Szegedről Kecskemét felé haladó személyvonat, így a két jármű összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a vonaton ketten sérültek meg, a teherautó sofőrje sérülés nélkül úszta meg a balesetet. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig a balesettel érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben, de mostanra helyreállt a forgalom a környéken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.